לביבות גבינה ואגס

לביבות גבינה ואגס

15 לביבות

  • רכיבים:  300 גרם גבינה לבנה 3% שומן
  •   2 ביצים
  •   1 כפית תמצית וניל
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין
  •   2 כפות מדידה אבקת חלבון
  •   1 אגס, מקולף, ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות
    קורט קינמון

אופן הכנה

  1.  מחממים תנור ל180- מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  2. מניחים את הגבינה הלבנה, הביצים ותמצית הוניל בקערה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את אבקות הפורמולה ,1 אבקת החלבון והקינמון ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. מקפלים פנימה את קוביות האגס.
  4. מניחים כפות גדושות בתבנית האפיה ושומרים מרחק היקפי של 3 ס״מ בין הלביבות.
  5. אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.

טיפ: אפשר להכין מהבלילה לביבות במחבת או פנקייקס.


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
13-06-2021
רגע לפני תחילת הקיץ: 9 דרכים שיעזרו לכם לצרוך פחות קלוריות
תזונה
10-06-2021
10 דרכים לשפר פוריות
מתכונים
08-06-2021
מתכון להכנת שייק פצצת ויטמינים
ספורט
03-06-2021
איך להישמר מפציעות כושר מסוכנות? המדריך השלם למניעת פציעות מאימונים
מתכונים
01-06-2021
מתכון להכנת עוגיות שוקולד רכות
מתכונים
25-05-2021
שייק הפסקת קפה
ספורט
23-05-2021
חוזרים לכושר: איך חוזרים להתאמן אחרי שיצאנו מהתלם?